Dierenkliniek Bunnik

Vanuit Doorn is Dierenkliniek Bunnik een dichtstbijzijnde dierenarts. De medewerkers van Dierenkliniek Bunnik zetten al hun ervaring in om topzorg voor uw huisdier te leveren. Wij maken gebruik van moderne technische mogelijkheden in de modern ingerichte praktijk. Zo beschikken wij over echografie, digitale röntgen, video endoscopie en een ervaren chirurgisch team.

In onze operatiekamer beschikken wij over bewaking van zuurstof, koolzuurgas en de narcose gassen van uw hond of kat. Ook hebben wij een beademingstoestel voor als de narcose dieper moet zijn dan gebruikelijk, bijvoorbeeld voor een zeer pijnlijke orthopedische ingreep.

Wij vinden het belangrijk dat alles te doen in nauw overleg met u als eigenaar. Wij zorgen ervoor zeer goed op de hoogte te zijn van nieuwe ontwikkelingen in de diergeneeskunde. Wanneer u zich zorgen maakt over uw huisdier, noemen wij dat ‘Spoed’; dat wil zeggen dat u ons te allen tijde mag bellen. Dus niet alleen wanneer u meent dat uw dier in levensgevaar is of veel pijn heeft.