Saskia Koning, de ervaren dierenarts welke u het meest zult aantreffen in Dierenkliniek Bunnik

Saskia Koning-Tops – Dierenarts

Hallo, ik ben Saskia Koning-Tops, Graag stel ik mij op deze plek aan u voor.

Als klein meisje wilde ik eigenlijk boerin worden. Dat veranderde in de loop der jaren naar dierenarts en dat is daarna niet meer veranderd. Ik had het geluk meteen te worden ingeloot voor de studie Diergeneeskunde en in 2004 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit Utrecht. Sindsdien ben ik aan het werk als dierenarts voor gezelschapsdieren. De eerste jaren heb ik in de regio Den Haag gewerkt en de afgelopen jaren in het sjieke Bloemendaal.

Binnen de diergeneeskunde heeft de chirurgie altijd mijn bijzondere interesse gehad. Daarnaast heb ik me verder verdiept in de echografie, interne geneeskunde en heb ik ruime ervaring opgedaan met het opereren met ’n camera, de zogenaamde scopie.
Ik word nog elke dag enthousiast van mijn werk als dierenarts en van de uitdagingen die dit vak met zich meebrengt!

De afgelopen jaren heb ik met mijn man Merijn in Amsterdam gewoond. In de zomer van 2014 is ons zoontje Jip geboren. Hoewel we het altijd heel erg naar ons zin hebben gehad in Amsterdam, hebben we nu wel behoefte aan meer ruimte en groen. We hebben dan ook veel zin om Bunnik en omstreken te gaan ontdekken!

In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om creatief bezig te zijn. Koken, maar zeker ook klussen in huis, oude meubeltjes opknappen en een beetje knutselen vind ik heerlijk.

U zult mij voornamelijk in Bunnik aantreffen maar ik zal soms ook bijspringen in de kliniek in Zeist.

Tot ziens in de dierenkliniek!