Winoah van Heek – Dierenarts

Mijn naam is Winoah van Heek, in 2020 afgestudeerd als dierenarts gezelschapsdieren aan de Universiteit Utrecht en sindsdien werkzaam bij Dierenkliniek Zeist.
Ik ben opgegroeid in Vlissingen, maar voor mijn studie ben ik naar Utrecht verhuisd, en het bevalt me hier wel! Sinds kort woon ik in Zeist, op nog geen tien minuten fietsen van de kliniek.
Ik heb altijd erg van dieren gehouden, toen we klein waren hadden mijn zusje en ik twee konijnen, en toen ik elf was kwam mijn grote droom van een eigen hond hebben uit. Dit was Bo, een ontzettend lieve maar ook erg stoute zwarte labrador, die elke mogelijkheid aangreep om weg te lopen om zo veel mogelijk eten uit de buurt te verorberen. Bo is nog vaak slachtoffer geweest als ik tijdens mijn studie onderzoeken moest oefenen! Een paar jaar geleden is ze op de mooie leeftijd van veertien jaar ingeslapen.
Zelf heb ik op dit moment een terrarium staan met twee rode rattenslangen, Attila en Mushu. Ik heb dan ook een zwak voor de ‘bijzondere’ dieren, maar honden en katten vind ik minstens zo leuk!
Ik vind het ontzettend leuk om in zo’n mooie praktijk en in zo’n leuk team mijn carrière als dierenarts te starten. Ik kijk ernaar uit u en uw dier(en) te ontmoeten!