cathelijn_hoelen

Na jarenlang hard, maar ook met veel plezier, te hebben gestudeerd aan de faculteit diergeneeskunde heb ik in de zomer van 2012 mijn bul ontvangen.

Om mijn kennis en kunde in rap tempo uit te breiden ben ik aan de slag gegaan als waarnemend dierenarts. Daarnaast ben ik direct gaan meelopen in Dierenkliniek Zeist, een praktijk waar ik mij al snel thuis ben gaan voelen.

Afgelopen maanden heb ik regelmatig ingevallen voor de dierenartsen Lennart en Susanne en zo nu en dan heb ik kunnen inspringen voor de assistentes, zodat u mij mogelijk ook al eens achter de balie bent tegengekomen.

Vanaf maart 2013 zal ik mij als dierenarts meerdere dagen per week met hart en ziel voor de praktijk inzetten, waarbij ik graag een goede band met u en uw dier opbouw en de beste diergeneeskundige zorg lever. Naast het feit dat ik een groot dierenliefhebber ben, hou ik enorm van de natuur en vind ik het lekker om sportief bezig te zijn! Zeilen is een grote passie van mij, herfst- of winterse taferelen houden mij zelden tegen. Daarnaast volg ik regelmatig danslessen en maak ik af en toe lekkere ritten te paard.

Ik hoop u binnenkort te mogen verwelkomen op de praktijk!