Susanne Barten – Paraveterinair

Hallo allemaal,

Ik ben Susanne Barten, Sinds 1 Maart 2020 ben ik werkzaam bij Dierenkliniek Zeist en ik help u graag bij binnenkomst om u zo snel mogelijk verder te helpen!

Ik ben zelf een kattenliefhebber en heb dan ook 2 lieve schatten van katten, ook al kunnen ze nog wel eens kattenkwaad uithalen. Ik vind het niet erg als er een kat in de kliniek komt die het er niet mee eens is om gezien te worden door de dierenarts: met alle rust en tijd lukt het altijd.Ook met andere dieren kan ik erg goed opschieten en ik loop vaak even langs om te vragen hoe het gaat en te knuffelen met het dier, ook als deze opgenomen zijn of extra zorg nodig hebben.

Dit heb ik al van kleins af aan gedaan en ik heb thuis uiteenlopende diersoorten gehad die ik met alle liefde verzorgde. Ik heb veel opgepast op dieren als de eigenaar op vakantie ging en geen oppas kon vinden, of als de oppas het eng vond om medicatie aan het dier te geven. Oftewel; de zorg voor dieren is er al met de paplepel ingegoten!

Ik heb er erg veel zin in om patiënten te helpen in de kliniek en u als eigenaar te adviseren, en hoop jullie dan ook snel een keer te ontmoeten. Tot in de praktijk!