Zorg huisdier online-afspraak kopfoto

Hygiëne maatregelen Corona

PRAKTIJK BLIJFT OPEN, WEL HYGIËNEMAATREGELEN

Beste klanten,

Dagelijks hebben onze huisdieren behoefte aan medische zorg. Omdat we niet weten hoe lang de Corona-uitbraak zal duren, willen wij ook de preventieve zorg niet stopzetten. Wij blijven daarom geopend volgens onze reguliere openingstijden en zullen ons spreekuur- en operatieprogramma voortzetten.

Wij zullen in de praktijk extra hygiënemaatregelen treffen, zoals het ontsmetten van de deurklinken, het pinapparaat en de balie. Daarnaast plannen wij de afspraken ruimer zodat er minder mensen tegelijk de praktijk bezoeken.

Vanwege uw eigen gezondheid die en van ons team, vragen wij u daarnaast met de volgende punten rekening te houden:

1.) Bent u ziek, heeft u milde klachten, óf heeft u een risicogebied bezocht: stuurt u dan iemand anders met uw huisdier naar onze praktijk.

2.) Kom met slechts één persoon op uw afspraak en kom op tijd, zo voorkomen we dat de wachtkamer te druk wordt. Familie, vrienden of partners worden verzocht buiten te wachten (niet in de wachtkamer).

3.) Er mogen slechts twee klanten tegelijk in de wachtkamer aanwezig zijn: overige klanten worden verzocht buiten te wachten.

4.) Zodra u binnenkomt vragen wij u uw handen te wassen.

5.) Wij zullen u niet de hand schudden en proberen een armlengte afstand tot elkaar te bewaren.

6.) Bij het consult wordt de dierenarts zoveel mogelijk geassisteerd door de assistente en neemt de klant plaats op een stoel in de spreekkamer om de afstand tussen klant en dierenarts te vergroten.

7.) Klanten wordt verzocht niet in de voorbereiding of in de opname te komen en in de wachtkamer te blijven als er een echo wordt gemaakt.
Wij zullen in de praktijk extra hygiënemaatregelen treffen, zoals het ontsmetten van de deurklinken en het pinapparaat.

Wij hopen op uw begrip en medewerking. Heeft u nog vragen of twijfels, neemt u dan telefonisch contact met ons op: 030 – 656 1494.

NB: Van meerdere diereigenaren hebben wij de vraag gekregen of hun hond of kat ook ziek kan worden van dit Coronavirus, of dat hun dieren dit virus aan hun over kunnen dragen. Onderzoek heeft uitgewezen dat dit NIET het geval is. Het RIVM geeft tevens aan dat honden en katten geen rol spelen in de verspreiding van het Corona-virus.